Bäste aktieplacerare,

Nu tar vi stegen mot en snabb expansion med början i denna nyemission i eddbee group AB. Vi har arbetat hårt med att skapa och utveckla våra plattformar och kan nu lansera den första versionen av eddbee.com. Det här är bara början, med flera nya funktioner planerade.

Nu gör vi tester inför kommande uppgraderingar och kapitaliserar bolaget. Den stora lanseringen sker med GuldMedlemskap där vi siktar på 1 000 000 kunder. Allt detta på vägen mot Neobanking.

Ta gärna del av informationen och erbjudandet. Välkommen att vara med på vår resa som aktieägare.

Sven Olof Nilsson VD eddbee group AB (publ)

Frågor och svar med VD - klicka här

Vi bygger unika interaktiva techplattformar utformade för att nå stora globala kundgrupper, med egna betalsystem inför vår satsning mot Neobanking

Investera tidigt till låg värdering

 • Attraktivt erbjudande
 • Plattformsbaserad verksamhet
 • Plattformar med höga marginaler
 • Brett kundintresse inom sport, spel, aktier
 • Global marknad, EU - USA - Asien - Sydamerika
 • Unik marknadsföringsplan mål 1 miljoner kunder
 • Generös aktieutdelning från grundarna
 • Planerad notering av bolaget under 2022

Så når vi 1 000 000 kunder

Den stora lanseringen sker via GuldMedlemskap. En unik marknadsplan där användarna blir engagerade kunder och aktieägare.

Försäljningstart sker i samband med bolagets kommande noteringsemission hösten 2021.

Klicka här för beskrivning av GuldMedlemskapet

Vår väg mot Neobanking

Den digitala världen har öppnat upp nya kostnadsefektiva vägar för att bygga upp globala verksamheter. Genom kreativ planering och strategiska steg siktar vi på att bygga upp Neobanking med kunder globalt.

Vår plan är komplex men fortfarande enkel i sin utformning. Vi skapar digitala plattformar för de breda kundgrupper globalt som vi ser som framtida användare av våra Neobanking tjänster.

Klicka här för beskrivning av Neobanking

Snabbväxande global marknad

Bolagets satsning på skill games är en medveten strategi för att attrahera många användare globalt. Det är även en del av marknadsföringsstrategin där kundernas engagemang ger bolaget en kostnadseffektiv expansion. En av våra målmarknader är Indien där vi redan idag har etablerat kontakter inför kommande satsning. Läs nedan rapporter om marknaden i Indien.

Läs rapporten om skill games i Indien, rapport 1 Läs rapporten om skill games i Indien, rapport 2
Så når vi våra mål - Därför ska du investera
 • Första mål 1 000 000 medlemmarMed ett generöst erbjudande via GuldMedlemskap siktar bolaget i första hand på 1 000 000 betalande kunder.
 • Plattformar för snabb global tillväxtEddbee utvecklar plattformar med målsättningen att samla miljontals kunder globalt inom aktier, sport och spel.
 • Låga utvecklingskostnaderEddbee har byggt upp kontaktnätverk i Indien för pålitlig men billig utveckling av avancerade tekniska plattformar.
 • Användardriven verksamhetPlattformarna bygger på interaktion mellan användarna som drivs av externa händelser, t.ex. aktiemarknaden och sportevenemang vilket sker helt automatiskt. Användarna kommer att skapa innehåll.
 • Aktieägarvänligt företagHuvudägarna har förbundit sig att dela ut större delen av sina aktier till kommande kunder som en del av strategin för att i första hand nå 1 000 000 kunder.
 • Neobanking nästa stegEddbee planerar lansering av finansiella tjänster kopplade till plattform som nästa steg i bolagets utveckling. Lanseringen kommer att underlättas av kopplingen till aktie- och sportplattformarna samt de många användare som bolaget siktar på att attrahera.
 • Investera tidigt för att få en hög avkastningBolaget har en aggressiv expansionsstrategi med en notering i sikte för att säkerställa den globala lanseringen. En teckning sker till premoney värdering på endast 18 MSEK.
Investeringsmemorandum - Teckna aktier online